X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Explozia unei trotinete electrice a provocat incendiu într-un apartament

10 iul. 16:45   Externe
3505 0

Un apartament din orașul balnear lituanian Palanga a luat foc - cel mai probabil din cauza exploziei unei baterii de scuter electric.

Seara, în ajun, salvatorii au primit un apel care anunța că într-unul dintre apartamente a izbucnit un incendiu. În momentul sosirii pompierilor, incendiul se extinsese deja semnificativ.

"Ancheta a stabilit că, probabil, incendiul a fost provocat de o trotinetă electrică aflată la încărcat. Desigur, ancheta este în desfășurare și pot apărea noi circumstanțe, dar aceasta este versiunea inițială", au declarat forțele de ordine, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Potrivit poliției, în apartament se aflau persoane în momentul exploziei, însă acestea nu au fost rănite, deoarece se aflau în altă cameră. Incendiul a provocat pagube serioase apartamentului și casei.

"Cablajul electric defect sau utilizarea necorespunzătoare a aparatelor electrice este una dintre cele mai frecvente cauze ale incendiilor, iar atunci cînd vine vorba de trotinete electrice, este destul de frecvent", a declarat poliția.


Zilele trecute, într-unul dintre cluburile din Paris a explodat un scuter electric pus la încărcat, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Reamintim, din septembrie 2023 pe străzile Parisului nu au mai rămas scutere electrice de închiriat - acestea au fost interzise conform rezultatelor unui referendum în rîndul cetățenilor. Parisul a devenit prima capitală europeană care a luat o astfel de măsură.

1
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав