X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

După șase ore de zbor, pasagerii unui avion au ajuns exact acolo de unde s-au pornit

15 feb. 22:00   Externe
2533 0

Un avion a zburat peste 6 ore, dar la aterizare cei 200 de pasageri s-au trezit tot acasă. Mai multe băi ale unui Boeing 787 Dreamliner au încetat să mai funcționeze, forțînd piloții să întoarcă avionul din drum.

Opt dintre cele nouă băi au încetat să mai funcționeze în avionul care transporta peste 200 de pasageri de la Amsterdam la Los Angeles. La scurt timp după decolare, însoțitorii de bord și-au dat seama că doar o singură baie din avion este funcțională.

Piloții s-au gîndit mai întîi să se întoarcă la Amsterdam cu aproximativ o oră de zbor. Avionul a făcut un cerc la nord de Marea Britanie înainte ca piloții să decidă să continue, notează Noi.md cu referire la dcnews.ro.

Dar două ore mai tîrziu, avionul a făcut o întoarcere peste Groenlanda și s-a întors la aeroportul Amsterdam Schiphol, ceea ce înseamnă că pasagerii au zburat timp de 6 ore și jumătate spre nicăieri.

Compania aeriană a înlocuit apoi acest Boeing 787 cu un alt avion, care a plecat din Amsterdam cu nouă ore mai tîrziu decît era programat inițial.

0
8
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?