X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Doi pensionari au ratat o vacanță pe un vas de croazieră. Ce greșeală au făcut

2 mai. 22:00   Externe
2703 0

La o lună după ce opt pasageri ai vasului de croazieră Norwegian Dawn au rămas blocați în Africa, după ce nava i-a lăsat în urmă pentru că au întîrziat, un incident similar s-a petrecut şi în Spania.

Un cuplu american - în vîrstă de 84 și 81 de ani - a fost lăsat în urmă după ce s-au prezentat cu întîrziere la navă. Richard și Claudene Gordon din Salt Lake City, Utah, erau în vacanţă cu familia şi cîţiva prieteni, la bordul navei Norwegian Viva.

Turiştii așteptau cu nerăbdare să sărbătorească cei 85 de ani ai lui Richard într-o vacanţă de neuitat pe Mediterană. Sejurul a fost într-adevăr memorabil, însă nu din motive prea fericite, notează Noi.md cu referire la observatornews.ro.

În timp ce nava era ancorată în Motril, Spania, cei doi soţi octogenari au preferat să viziteze singuri orașul istoric Granada. Ora de întoarcere pe vas era stabilită la 17:30, urmînd ca nava să plece din port la 18:00.

La ora 17:45, o rudă aflată la bord a anunţat echipajul că cei doi soţi vor întîrzia, însă membrii echipajului au transmis că nava trebuie să plece la timp şi nu au ce face. Cuplul a ajuns la doc la 18:10 însă nava se afla deja în larg.

1
2
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав