X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Cum arată cea mai scumpă locuință din lume

11 mar. 21:30   Externe
3025 0

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, și familia sa locuiesc într-un turn opulent de 27 de etaje, situat pe cea mai exclusivistă stradă din Mumbai.

Numită cea mai scumpă reședință privată din lume de către Guinness Book of World Records, casa familiei Ambanis ar avea 600 de angajați, trei heliporturi și un cinematograf cu 50 de locuri, scrie stirileprotv.

Supranumită Antilia, numele unei insule mitice de pe coasta Europei, în Oceanul Atlantic, clădirea a fost rareori fotografiată în interior, iar în spațiul public există foarte puține fotografii.

Familia Ambani a atras atenția lumii în această lună cu festivitățile premergătoare nunții fiului Anant, care au inclus un concert privat al Rihannei și mese pregătite de 100 de bucătari.

Rihanna, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump s-au numărat printre invitați la petrecerea extravagantă organizată de cel mai bogat om din Asia.


Deși nu si-a revenit complet după nașterea celui de-al doilea copil, Rihanna a cîntat în schimbul unui onorariu de nouă milioane de dolari.

Şefii globali ai tehnologiei, vedete de la Bollywood, artişti pop şi politicieni au venit la cele trei zile de festivităţi, găzduite de Mukesh Ambani, preşedintele unui gigant din telecomunicaţii.

Potrivit revistei Forbers, este a zecea cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Mezinul lui se va căsători în curînd cu fiica unui magnat din industria farmaceutică.

2
0
0
3
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?