X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cum a reacționat Casa Albă la interviul lui Putin

9 feb. 16:30   Externe
4135 1

Interviul acordat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, jurnalistului american Tucker Carlson nu trebuie perceput ca fiind un adevăr.

Despre acest lucru a declarat John Kirby, coordonatorul de comunicare strategică al Consiliului Național de Securitate al SUA, fiind întrebat dacă acest interviu ar putea "submina și mai mult sprijinul" pentru Kiev în rîndul societății americane, scrie Forbes.

Kirby a răspuns că nu-și face griji pentru aceasta și că nu crede că oamenii vor fi influențați de "un singur interviu". "Poporul american știe foarte bine cine este de vină aici", a spus el.

Kirby a subliniat, de asemenea, că "Ucraina nu a reprezentat o amenințare pentru nimeni" atunci cînd trupele rusești au atacat Ucraina la 24 februarie 2022. "El (Putin) a invadat țara vecină fără provocare", a menționat oficialul american, subliniind că cetățenii americani "înțeleg pentru ce luptă Ucraina și tot ceea ce cer este ajutor".

Potrivit lui Kirby, oricine urmărește interviul lui Carlson ar trebui să își amintească faptul că îl ascultă pe Putin și "nu ar trebui să creadă tot ce spune".

6
4
0
6
31

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?