X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

”Copilul minune” al patinajului și-a anunțat retragerea, la doar 16 ani

11 apr. 2022,, 23:30   Externe
4396 0

Alysa Liu, supranumită ”copilul minune” al patinajului american, datorită rezultatelor obținute pe plan național la vîrste fragede, și-a anunțat retragerea din sport, la doar 16 ani, relatează Noi.md cu referire la jurnal.md.

Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din acest an, americanca și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că a decis să pună punct carierei în patinaj, pentru că este de părere că și-a atins toate obiectivele.

”Salut, sînt aici să anunț că mă retrag din patinaj. Am început patinajul cînd aveam 5 ani, așa că am fost 11 ani pe gheață. Au fost 11 ani nebuni, cu foarte multe lucruri bune, dar și cu multe lucruri rele, dar, știți cum e, așa se întîmplă.

Mi-am făcut foarte mulți prieteni și rămîn cu foarte, foarte multe amintiri plăcute, pe care le voi avea tot restul vieții.

Sincer, nu am crezut niciodată că voi avea atît de multe realizări, așa că sînt foarte fericită. sînt extrem de mulțumită cu modul în care s-a derulat cariera mea în patinaj. Acum, cînd toate obiectivele au fost îndeplinite, voi merge mai departe cu viața mea. Probabil că-mi voi petrece tot timpul liber cu familia și prietenii și voi studia.


Patinajul m-a învățat foarte multe, mult mai multe despre viață decît am anticipat. sînt bucuroasă că am patinat”, a scris Alysa Liu, pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав