Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Cine s-a aflat în spatele atacului Twitter

18 iul. 2020,, 16:14   Externe
3653 0

În spatele atacului recent asupra Twitter s-a flat un grup de tineri din SUA și Marea Britanie, care au comunicat între ei prin messengerul Discord și care a fost condus de cineva cu numele Kirk, care a declarat că lucrează în rețeaua socială și are acces intern la conturile utilizatorilor, scrie ziarul New York Times, cu referire la hackerii implicați în atac și capturile cu corespondența în messenger, prezentate de aceștia

După cum anunță NYT, ei au reușit să ia legătura cu patru participanți la atacul hacker, printre care utilizatorii sub numele de lol și ever so anxious.
În centrul întregei scheme se afla utilizatorul Kirk. El a fost cel care a retras fonduri din portofel, unde escrocii au cerut să transfere Bitcoins, potrivit publicației, referindu-se la propria analiză a tranzacțiilor în crypto valută, transmite ria.ru.

Utilizatorul lol a împărtășit publicației capturi de ecran ale corespondenței cu utilizatorul sub numele Kirk, în care Kirk declara că lucrează la Twitter, astfel încât are acces la conturile utilizatorilor rețelei sociale. "Frate, el lucrez la Twitter, nu arată nimănui acest mesaj, serios", a scris utilizatorul Kirk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?