X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4025

China a decis instituirea regimului fără vize cu Georgia

26 feb. 12:12   Externe
1821 0

Prim-ministrul Georgiei, Irakli Kobakhidze, a declarat despre decizia Chinei de a introduce regimul fără vize pentru cetățenii georgieni.

Despre aceasta, potrivit "Adevărul european", scrie proiectul SOVA.

"Republica Populară Chineză a decis să introducă regimul fără vize pentru cetățenii georgieni. Cetățenii georgieni vor putea rămîne în China fără vize timp de 30 de zile consecutive", a declarat Kobakhidze.

El nu a precizat data la care va începe regimul fără vize, dar a menționat că este "o decizie crucială care va facilita călătoria cetățenilor georgieni în China și va crea noi oportunități".

"Această decizie este următorul rezultat practic cel mai important al acordului de parteneriat strategic semnat anul trecut între Georgia și China", a adăugat Kobakhidze.


De asemenea, cetățenii chinezi pot rămîne în Georgia timp de 30 de zile fără vize. Această decizie a fost luată de guvernul lui Irakli Garibashvili în septembrie 2023.

La 31 iulie 2023, Administrația Guvernului Georgiei a publicat o declarație comună privind stabilirea unui parteneriat strategic între Georgia și China.


Reamintim că cetățenii moldoveni au nevoie de viză pentru a călători în China. Condițiile de eliberare a vizelor pot fi găsite pe site-ul VIZA.md.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?