X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Cetățenii Georgiei vor putea călători în China fără vize

11 apr. 09:15   Externe
1945 0

Cetățenii Georgiei vor putea călători în China fără vize și se vor putea afla în această țară pentru o perioadă de 30 de zile, în conformitate cu termenii unui acord privind regimul liberalizat de vize.

Georgia și China au semnat un acord bilateral "privind scutirea reciprocă de obligația de a deține viză pentru deținătorii de pașapoarte obișnuite".

Documentul a fost semnat de ministrul de Externe al Georgiei, Ilya Darchiashvili, și ambasadorul Chinei la Tbilisi, Zhou Jian, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

După intrarea în vigoare a documentului, cetățenii Georgiei vor putea călători în China fără vize și se vor putea afla în această țară timp de 30 de zile. Acordul va intra în vigoare după finalizarea procedurilor juridice interne între cele două state.

Ministrul georgian de externe a menționat că existența unui regim bilateral fără vize cu China este "o circumstanță importantă din punctul de vedere al consolidării prieteniei dintre popoare și al dezvoltării și aprofundării legăturilor economice dintre țări".


Cetățenii Chinei de asemenea pot rămîne în Georgia pe o perioadă de 30 de zile fără viză. O astfel de decizie a luat guvernul lui Irakli Garibashvili în septembrie 2023.

Reamintim că informații detaliate privind condițiile de eliberare a vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova, puteți găsi pe site-ul VIZA.md.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав