X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Cele mai bune trei plaje din lume: în ce țări se găsesc acestea

28 feb. 22:30   Externe
2963 0

Cele mai bune trei plaje din lume se află toate în Europa, și anume în Portugalia, Italia și Spania, țări, care sînt favoritele turiștilor.

Praia da Falésia din Portugalia apare pe primul loc în lista celor mai bune plaje pentru 2024. Această întindere impresionantă de nisip alb și stînci colorate a fost declarată ca fiind „cea mai bună pentru plimbări pitorești și băi de soare” și este în creștere de pe locul șase în 2023.

Spiaggia dei Conigli (Plaja Iepurașilor) din Italia a ajuns pe locul al doilea în topul celor mai bune plaje întocmit de Tripadvisor și este renumită pentru țestoasele de mare și pentru scufundări, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

Aflată pe locul al treilea în top, plaja La Concha din San Sebastian te ademenește cu nisip alb, ape turcoaz, sporturi nautice și o faleză lungă, ceea ce o face o destinație populară pentru localnici și turiști.

Pe baza unei analize a tuturor recenziilor lăsate pe Tripadvisor pentru plaje la nivel global pe parcursul unui an, clasamentul dezvăluie plajele care au fost cel mai bine cotate de către călătorii care le-au vizitat.


1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?