X 
Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

Cancelarul Germaniei: "Israelul nu trebuie să răspundă cu un atac masiv împotriva Iranului"

18 apr. 09:30   Externe
2160 0

Cancelarul german, Olaf Scholz, a îndemnat Israelul să se abțină de la un răspuns masiv la atacul aerian din partea Iranului.

"Pentru noi este important ca acest moment să fie folosit pentru o dezescaladare ulterioară, pentru a ne consolida propria poziție", a declarat cancelarul.

Scholz a subliniat că Israelul nu ar trebui "să răspundă cu un atac masiv", relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

În plus, în opinia sa, ar trebui luate în considerare noi sancțiuni ale UE împotriva Iranului. Totuși, acestea ar trebui să fie justificate în prealabil din punct de vedere juridic.

După respingerea atacului iranian asupra Israelului, Occidentul a început să ceară Israelului să nu înrăutățească și mai mult conflictul.


Reamintim, ministrul britanic de externe David Cameron a declarat în timpul vizitei sale în Israel că statul evreu a decis să răspundă Iranului pentru atacul său aerian.

Șeful ministrului britanic de externe a declarat că Israelul "ia în mod evident decizia de a acționa. Sperăm că o vor face într-un mod care va contribui cel mai puțin posibil la escaladarea situației", a precizat Cameron.

6
1
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?