Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Călători, fiți atenți: iarna s-a întors în România

22 mar. 17:15   Externe
2509 0

Iarna revine în forță cu noi episoade de viscol și ninsori în mai mult orașe ale României. Drumarii au scos ulitajele de dezăpezire la lucru după ce un nou strat de omăts-a depus pe carosabil pe mai multe drumuri naționale și județene.

"Acționăm cu 54 de utilaje de deszăpezire în toate zonele afectate. Rugăm șoferii să conducă cu prudență și să se adapteze la condițiile de trafic", a declarat DRDP Brașov, transmite newsweek.

Conform Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în prezent nu există raportări de autostrăzi sau drumuri naționale închise din cauza condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier.


În județul Brașov, se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare, cu un strat subțire de zăpadă frămîntată pe carosabil, pe drumurile DN 1 Brașov – Predeal, DN 1A Brașov – Cheia, DN 13 Măieruș – Rupea și DN 73A Predeal – Rîșnov.

În Harghita, pe DN 12C (Lacu Roșu) și pe DN 15 (Borsec), se circulă în condiții de iarnă, fără precipitații la această oră, iar utilajele acționează pentru curățarea suprafeței de rulare.

Pe principalele artere rutiere, cum ar fi autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații izolate sub formă de ploaie slabă, avînd o bună vizibilitate.

2
0
1
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?