X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Bradul principal de Crăciun din SUA a căzut în fața Casei Albe

29 noi. 2023,, 12:16   Externe
6566 0

Vîntul puternic a făcut să cadă bradul principal de Crăciun înalt de 40 de yarzi (peste 12 metri) din SUA, în fața Casei Albe.

Luminițele pe brad, aduse pentru sărbători din Pădurea Națională Monongahela din Virginia de Vest, urmau să fie aprinse personal de președintele țării, Joe Biden, joia aceasta, 30 noiembrie. Despre acest lucru a relatat postul de televiziune NBC News.

Potrivit oficialilor locali, incidentul a avut loc marți, 28 noiembrie, în jurul orei locale 17:00. Echipele de muncitori au încercat să salveze copacul și să îl pună în poziție verticală cu ajutorul unei macarale, dar au fost nevoiți să înlocuiască cablul. Prin urmare, ei se îndoiau că vor putea pregăti bradul deja decorat la timp pentru ceremonia solemnă de aprindere a luminițelor

"După evaluarea stării arborelui și înlocuirea cablului rupt, pomul se află în picioare", a declarat nu fără mîndrie purtătoarea de cuvînt a serviciului parcurilor, Jasmine Shanti.

Casa Albă a refuzat să comenteze, redirecționînd reporterii să își adreseze întrebările către serviciul parcurilor.


"Acum am învățat că nu te poți apropia de un pom de Crăciun în timpul sărbătorilor", "Este un semn. Furtuna este deasupra noastră", "Acesta este un semn rău", "Poate că bradul este doar obosit", au scris americanii în comentariile de sub videoclipul corespunzător de pe YouTube.

Apropo, acesta nu este primul caz de cădere a principalului brad de Crăciun din Statele Unite. Un incident similar a avut loc în anul 2011.

8
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?