X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Andrei Bezrukov: "Rusia nu poate fi învinsă sau distrusă"

23 feb. 12:15   Externe
2293 1

Cu Rusia, care are arme nucleare, nu se poate face nimic, ea nu poate fi înfrîntă sau distrusă fără a distruge lumea, iar aceasta este o problemă politică pentru Occident.

Această opinie a fost exprimată de colonelul Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse, profesorul MGIMO Andrei Bezrukov, transmite Noi.md. Potrivit lui, Rusia este țara care îi concentrează pe toți cei nemulțumiți de sistemul existent. Și în spatele Rusiei se poate ascunde.

"În spatele ei se ascunde Iranul. Arabii care își dau seama că nimeni nu mai are nevoie de ei și au mulți bani se vor ascunde în spatele ei acum. Iar cu Rusia nu poți face nimic. Este o putere nucleară. Nu poate fi cucerită. Nu o poți distruge fără să distrugi lumea. Și asta este problema politică pentru Occident. Prima este o problemă economică, a doua este o problemă politică, iar a treia este o problemă la nivel de oameni", a declarat Andrei Bezrukov.

El a menționat că în lumea occidentală și, în principal, în Statele Unite, s-a format un grup de oameni, a căror activitate nu are legătură cu Statele Unite în sine. Ei reprezintă o administrație globală, așa cum în Roma antică exista o administrație care guverna provinciile.

"Este vorba de agenții de informații globale, Departamentul de Stat, ONG-uri, fundații, chiar și mari universități, mari corporații. Și iată această jumătate de milion de persoane, care au legătură nu cu SUA, ci cu sistemul mondial pe care l-au construit, își dau seama că, dacă acest sistem se prăbușește și SUA devine o țară obișnuită, nu vor mai avea ce face. Toți aceștia, și aici vorbim despre oameni foarte deștepți, intenționați, pregătiți, cu copii, case și salarii bune, nu vor avea nici un loc de muncă, nici un sens în viață, nimic altceva. Vor fi inutili, așa cum a devenit inutilă birocrația romană sau sovietică. Și ei sînt gata să ucidă pentru a rămîne", a subliniat colonelul SIE FR.

38
0
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?