COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alertă de călătorie în Grecia

Alertă de călătorie în Grecia

La 30 iunie, autoritățile elene au anunțat hotărîrea de aliniere la recomandarea Uniunii Europene de prelungire, începînd cu 1 iulie, pentru o perioadă de doua săptămîni, a interdicțiilor temporare de intrare pe teritoriul Greciei a cetățenilor străini, din țările non-UE, pentru călătoriile neesențiale, cu scopul diminuării efectelor răspîndirii pandemiei COVID-19.

Excepția de la prezenta decizie vizează următoarele state: Algeria, Australia, Canada, Georgia, Japonia, Muntenegru, Maroc, Noua Zeelanda, Rwanda, Serbia, Coreea de Sud, Tailanda, Tunisia, Uruguay și China sub rezerva confirmării reciprocității.

Potrivit autorităților elene la un interval de două săptămîni, în baza observațiilor situației epidemiologice și în conformitate cu recomandările Uniunii Europene, lista țărilor non-UE din cadrul cărora pasagerii vor putea călători în Republica Elenă va fi actualizată.


Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții cetățenii pot apela linia telefonică de urgență a Ambasadei +30 699 793 9458. La acest număr NU se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load