Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Unul din restaurantele din Chișinău se întrec în oferte pentru petrecerea de Revelion şi fac deja rezervări

25 noi. 2023,, 17:40  
5312 0

Chiar dacă este încă luna noiembrie, oamenii îşi fac planurile pentru Revelion. Restaurantele se întrec în oferte şi fac rezervări. Se stabilesc toate detaliiile – meniu, muzică şi multe surprize, pentru cei ce le vor călca pragul la petrecerea dintre ani.

Acest restaurant din Chişinău pregăteşte un meniu special de Revelion, pregătit de o bucătăreasă, venită din Franţa, transmite tvrmoldova.

GEORGE ROTARI, manager de restaurant. „Avem un meniu special creat de brand chef Oxana Creţu şi pe 31 dumneaei va veni şi va găti pentru oaspeţii din această seară. Avem un meniu din nouă poziţii: trei aperitive, două intermediare, două feluri principale şi un desert. Se găsesc printre ele jambonul de raţă, păstrăvul nostru local”.

După cină, oaspeţii vor fi invitaţi şi la o petrecere încununată cu o tombolă cu premii pentru fiecare persoană.

GEORGE ROTARI, manager de restaurant. „Camera de vis a vis vom avea o cină festivă, iar aici vor avea loc dansurile, muzică, voie bună.
O să avem un buffet, un welcome drink băutură nelimitată: spumant, vinuri, cocktailuri, aperitive sărate, aperitive dulci”.

La acest local, oaspeţii vor avea la dispoziţie trei tipuri de meniu şi distracţia va continua pînă dimineaţa. Petrecăreţi vor fi serviţi dimineaţa şi cu o zeamă traditională.

DUMITRU GOLAN, administrator restaurant. „Avem trei oferte diferite: 850 lei, 1000 şi 1400 lei. Fiecare dintre ele include mai multe bucate reci, cîteva gustări calde şi mai multe gustări fierbinţi. În această sumă, desigur că intră şi programul care durează pînă dimineaţa. Nu poate trece seara de Revelion şi fără Moş Gerilă şi Alba ca Zăpada desigur, care o să aducă distracţii emoţii şi fericire oaspeţilor”.

Iar acest restaurant pune la dispoziţie şi serviciul de livrare cu rezervare prealabilă, pentru ca oamenii să nu mai petreacă ore în şir la bucătărie. Dar şi cei ce doresc o seară cu veselie, sînt aşteptaţi să îşi rezerve o masă.

VEACESLAV IPATII, bucătar şef. „Anul acesta de Revelion am pregătit o gamă largă de bucate noi pentru banchete, corporative şi desigur pentru noaptea de Revelion. Din bucătăria italiană: vitelo tonato cu mango, tulou din carpacio, creveţi în sos roşu cu straciatela. Şi desigur că vom avea artificii, muzicanţi, concursuri, cadouri pentru copii”.

Pentru un Revelion în restaurantele din Chişinău, clientii trebuie să scoată din buzunare de la 800 pînă la cîteva mii de lei.

1
2
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?