Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Un spectacol tragi-comic va avea loc la Teatrul Național „Mihai Eminescu"

18 mar. 23:00  
1246 0

La Teatrul Național „Mihai Eminescu” va avea loc marți, 19 martie, la ora 18.30, spectacolul „Storcătorul de fructe” de Ilia Cilaki, în regia lui Vitalie Drucec.

Potrivit organizatorilor, este un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiați, care își vorbesc, dar nu se pot face auziți; o montare ce dorește a ne spune cît de simplu e, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubești şi să înțelegi! „Storcătorul de fructe” este prima piesă a dramaturgului Ilia Cilaki montată pe o scenă din Republica Moldova, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Miercuri, 20 martie, la ora 18.30, Teatrul Național „Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul „Domnișoara Iulia” de August Strindberg, în regia Luminiței Țîcu.

Potrivit organizatorilor, acțiunea piesei se desfășoară în noaptea de Sînziene, în casa unui conte, mai exact, în bucătăria conacului. Domnișoara Iulia, fiica contelui, coboară în bucătărie și rămîne aici pentru a testa limitele, pentru a înfrunta niște principii, ale sale și ale celor din jur. Rămîne să-și petreacă noaptea cu Jean, servitorul.

Publicul este așteptat pentru a descoperi intensitatea dură a unei drame. Sînt trei personaje și cîteva idei care umplu un spațiu în care o pasăre de pradă ucide o zburătoare mai mică, în care cel mare îl sugrumă pe cel mic, puternicul îl anihilează pe cel slab, stăpîna e împinsă spre pieire de către servitorul său. Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?