X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Guvernul și-a expus funcțiile vacante

17 ian. 08:00  
2107 0

Circa 500 de persoane au vizitat Tîrgul de cariere, organizat în premieră de Guvern, în cadrul campaniei de recrutare pentru suplinirea celor peste 200 de funcții publice vacante. Reprezentanții celor 30 de instituții participante la tîrg le-au oferit vizitatorilor informații referitoare la procedura de angajare, specificul funcțiilor vacante și beneficiile serviciului public.

Tîrgul de cariere a fost vizitat de persoane de diferite vîrste. În timp ce unii au venit să-și caute primul loc de muncă, alții au spus că vor o schimbare sau că și-ar dori să împărtășească experiența acumulată.

„Îmi doresc un loc de muncă stabil și vreau să contribui la dezvoltarea comunității noastre, aici, în Republica Moldova”, ne-a spus studenta Ariana Țurcanu.

„Tîrgul este organizat foarte bine, aici găsești o varietate mare de joburi pentru toate vîrstele. Sper că vizitatorii evenimentului se vor regăsi în instituțiile statului și vor pune umărul la procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, iar eu voi fi unul dintre ei”, ne-a spus un alt student.

Un alt vizitator al tîrgului a manifestat interes pentru ofertele Agenției de Guvernare Electronică și ale Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică. „Ar fi păcat să las vraiște experiența de aproape 50 de ani în domeniul informaticii și al digitalizării. Aș putea fi chiar voluntar sau consilier”, a menționat Ivan Tcacenco.


La eveniment au fost prezentate oportunitățile de carieră pentru funcții publice de conducere și de execuție în diverse domenii - economie, justiție, comunicare, asigurări sociale, statistică, resurse umane, audit intern și altele.

Persoanele interesate să se alăture echipei care construiește Moldova Europeană sînt îndemnate să acceseze platforma cariere.gov.md, pe care sînt publicate toate funcțiile publice vacante.

1
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?