Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Prețurile la carburanți în Moldova continuă să scadă

10 iun. 12:00   Economie
10923 0

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat luni, 10 iunie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 11 iunie.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,26 lei/litru (-6 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 20,35 lei/litru (-3 bani), transmite Noi.md.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie 2021, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual. Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

1
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?