Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

La Chișinău va avea loc Conferința „Businessul Fructelor în Republica Moldova”

30 noi. 2023,, 19:00   Economie
1767 0

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței Naționale „Businessul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc pe 7 și 8 decembrie 2023.

Despre acest lucru a anunțat Asociația Producătorilor și Exportatorilor de fructe Moldova Fruct, menționînd că acesta este cel mai important eveniment în sectorul fructelor la nivel național.

La eveniment vor fi prezenți experți și reprezentanți ai instituțiilor naționale și internaționale de cercetare şi ai furnizorilor de tehnologii din Moldova, Italia, Olanda, Germania, Polonia și România.

Ei vor discuta subiecte de interes, precum ultimele tendințe din sector, creșterea competitivității fructelor moldovenești, soiuri noi, inovații în protecția livezilor etc.

În cadrul panelurilor tematice și sesiunilor de discuții, producătorii de fructe vor putea cunoaște inovațiile și noile tendințe tehnologice și soluții comerciale pentru întreg lanțul valoric al fructelor.


În premieră, la ediția din acest an va fi organizat un panel B2B destinat discuțiilor și negocierilor cu importatori de fructe din Uniunea Europeană.

Evenimentul este organizat de Asociația Moldova Fruct, proiectul "Îmbunătățirea competitivității și sustenabilității în zonele rurale din Moldova" și Agenția de Investiții (Invest Moldova Agency).

3
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?