X 
Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Ce acțiuni va întreprinde SFS în preajma sărbătorilor de iarnă?

24 dec. 2019,, 16:45   Economie
3300 0

Serviciul Fiscal de Stat intensifică acțiunile de informare în preajma sărbătorilor de iarnă.

Potrivit comunicatului său, în preajma sărbătorilor de iarnă, cînd crește cerința pentru diverse mărfuri și servicii, dar și sporește riscul de admitere a încălcărilor legislației, Serviciul Fiscal de Stat vine cu un șir de acțiuni de informare și conformare benevolă a agenților economici.

Astfel, în perioada 24-30 decembrie 2019, Serviciul Fiscal de Stat va desfășura o campanie de informare și conformare benevolă a legislației fiscale în următoarele domenii:

- comerț de produse alimentare en gros;

- prestarea serviciilor de frumusețe/cosmetologie;


- prestarea serviciilor din domeniul alimentației publice (restaurante/cafenele/baruri);

- comerțul brazilor vii.

Inspectorii fiscali vor veni cu un set de informații și sfaturi pentru contribuabili, scopul acestor acțiuni fiind sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor, combaterea fenomenului de neutilizare a echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat vine cu un apel către toți contribuabilii, indiferent de genul de activitate, să activeze legal și să se conformeze voluntar prevederilor legislației în vigoare.

Totodată, Serviciul Fiscal de Stat face apel către toți cetățenii să nu rămînă indiferenți și să ceară bonul de casă, astfel sporind bunăstarea societății!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?