X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Anunțul Serviciului Fiscal în legătură cu Declarația pe venit

25 mar. 11:00   Economie
6490 0

Astăzi, expiră termenul de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2023 și termenul de achitare a acestuia de către contribuabilii persoanele juridice și persoanele fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și de către contribuabilii care desfășoară activitate profesională.

Persoanele juridice rezidente, inclusiv cele specificate la art.512 şi 513, cu excepţia autorităţilor publice şi instituţiilor publice, formele organizatorice rezidenţi cu statut de persoană fizică, persoanele care desfășoară activități profesionale, reprezentanța permanentă a nerezidentului în Republica Moldova, sînt obligate să prezinte declarația cu privire la impozitul pe venit indiferent de prezenţa obligaţiei privind achitarea impozitului, notează Noi.md.

Informații detaliate aferent cotelor impozitului pe venit, precum și alte aspecte relevante aferente, le puteți consulta aici.

Pentru aspecte aferente modului de completare a declarațiilor cu privire la impozitul pe venit sau de determinare a obligațiilor fiscale, în funcție de categoria de contribuabil, consultați Baza Generalizată a Practicii Fiscale - compartimentul „Impozit pe venit”.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta orice Direcție deservire fiscală a Serviciului Fiscal de Stat (toate datele de contact pot fi vizualizate aici), sau puteți apela Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0-8000-1525 (apel gratuit).

2
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?