X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Un număr record de germani nemulțumiți de prestația lui Scholz

8 dec. 2023,, 09:18   Externe
3600 0

Un număr record de germani sînt nemulțumiți de activitatea cancelarului Olaf Scholz, aceasta fiind cea mai proastă evaluare a cancelarului de cînd există acest sondaj, din 1997.

Potrivit Tagesschau, scrie "Adevărul European", astfel au arătat rezultatele sondajului ARD-DeutschlandTrend.

Sondajul de opinie publică a fost realizat în legătură cu cea de-a doua aniversare a guvernului "coaliției semaforizate" - social-democrații, Verzii și Democrații Liberi.

Doar 17% dintre respondenți sînt mulțumiți de activitatea guvernului, în timp ce 82% sînt mai degrabă nemulțumiți sau deloc mulțumiți. Acest nivel de nemulțumire față de guvern a fost înregistrat ultima dată în urmă cu mai bine de 13 ani.

Doar 20% dintre respondenți sînt mulțumiți de prestația lui Scholz în calitate de cancelar federal. Acestea sînt cele mai mici cifre pentru un cancelar de cînd a început acest sondaj, în 1997.


23 la sută dintre respondenți consideră că Olaf Scholz este un bun manager de criză pentru țară, în timp ce 71 la sută au o opinie diferită.

Evaluarea lui Scholz pe toate subiectele a scăzut considerabil în comparație cu rezultatele de după discursul său din aprilie 2022.

25
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?