Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Turcia intenționează să interzică TikTok

3 dec. 2023,, 17:00   Externe
2085 0

Parlamentul turc a invitat un reprezentant al TikTok la ședință, existînd posibilitatea ca rețeaua de socializare să fie sancționată pînă la anularea licenței, în plus, se pregătește o lege care să eficientizeze impozitarea vedetelor, a declarat șeful Comisiei pentru media digitale din Parlamentul turc, Huseyin Yayman.

Se așteaptă ca parlamentarii să primească răspunsuri de la Emir Gelen, reprezentantul TikTok în Orientul Mijlociu și Turcia, pe 7 decembrie.

"Comportamentul rețelei de socializare TikTok, care nu este în conformitate cu tradițiile, cultura, obiceiurile, religia și orice norme sociale, este inacceptabil pentru noi. Îl condamn și îl blestem. Fac apel la sistemul judiciar să își îndeplinească responsabilitățile în această privință. Considerăm că această rețea de socializare pune dinamită în temelia structurii familiei turcești", citează Habertürk TV declarația deputatului, relatează Noi.md citînd haqqin.az.

Yayman consideră că în rețeaua de socializare sînt răspîndite mesaje obscene și diverse conținuturi dăunătoare.

În ceea ce privește sancțiunile împotriva rețelei de socializare, este vorba despre mustrare, restricționarea accesului la feed și interzicerea publicității.


Comisia noastră nu are autoritatea de a impune interdicții, dar putem face astfel de propuneri. Comisia noastră va face o evaluare a acestei probleme", a declarat deputatul.

2
3
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?