X 
Transnistria stiri: 1323
Eurovision stiri: 494

Trump se va apăra într-un proces civil care îi ameninţă imperiul imobiliar

6 noi. 2023,, 07:45   Externe
4387 0

Donald Trump a intrat în politică după ce a făcut avere în afaceri: luni, cel care speră să conducă din nou Statele Unite va fi audiat într-un proces civil riscant la New York, acuzat că şi-a umflat colosal averea pentru a curta băncile.

Fostul preşedinte american, în vîrstă de 77 de ani, urmează să ia loc luni, în stînga judecătorului său, Arthur Engoron, un alt septuagenar cu care are o relaţie acerbă de cînd a început procedura, la 2 octombrie.

La fel ca în cele patru dosare penale în care este inculpat şi riscă pedepse cu închisoarea, Donald Trump l-a atacat constant pe judecător.La rîndul său, judecătorul l-a mustrat, apoi i-a aplicat două amenzi, de 5.000 şi 10.000 de dolari, pentru că i-a pus la îndoială grefierul, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Donald Trump va fi interogat de Parchetul general al statului New York în cursul acestui proces civil fără juriu, în care sînt judecaţi şi cei doi copii ai săi, Donald Jr şi Eric, vicepreşedinţi executivi ai Trump Organization, o multitudine de companii care gestionează zgîrie-nori, birouri, hoteluri de lux, reşedinţe şi terenuri de golf din întreaga lume.

0
0
0
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?