Criza energetică stiri: 795
Preşedintele stiri: 3240
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Rusia va expulza 45 de diplomați polonezi

8 apr. 18:45   Diverse
1259

Rusia a decis să expulzeze din Moscova 45 de diplomați polonezi. Acest lucru este afirmat într-o declarație a Ministerului polonez de Externe, relatează RIA Novosti.

"Rusia expulzează 45 de membri ai personalului diplomatic și consular polonez", se arată în comunicatul ministerului. Se precizează că, la cererea părții ruse, polonezii trebuie să părăsească Rusia pînă pe 13 aprilie.

Pe 8 aprilie, Ambasadorul Poloniei la Moscova, Krzysztof Krajewski, a venit la Ministerul rus de Externe. Potrivit RIA Novosti, diplomatul a apărut însoțit de paza de corp și de mai mulți angajați ai misiunii diplomatice poloneze.

Pe 23 martie, guvernul Poloniei a decis expulzarea a 45 de diplomați ruși din țară. Autoritățile poloneze au înmînat personal ambasadorului rus Serghei Andreev nota privind expulzarea angajaților misiunii diplomatice ruse, el însuși nu se afla pe listă.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав