Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

O nouă alertă cu bombă la Palatul Versailles. Palatul a fost evacuat

17 oct. 2023,, 14:57   Externe
1614 0

Palatul Versailles se află din nou în curs de evacuare marţi după-masă, după o alertă cu bombă, şi va rămîne închis întreaga zi, a informat AFP, care citează o sursă apropiată dosarului.

"Din motive de securitate, Palatul Versailles îşi evacuează vizitatorii şi îşi închide porţile pentru astăzi", a anunţat instituţia pe contul său de X (fostă Twitter).


Postul BFM TV, care citează surse din poliţie, a transmis că o echipă de genişti se deplasează către Palatul Versailles, potrivit Reuters.

Palatul a fost evacuat şi sîmbătă după amiază tot după o alertă cu bombă transmisă prin intermediul unui mesaj anonim postat pe site-ul moncommissariat.fr.

Franţa a decis la 13 octombrie să ridice din nou nivelul de alertă Vigipirate la ''urgenţă de atentat'', cel mai ridicat nivel al acestui dispozitiv de securitate, ce permite mobilizarea excepţională a mijloacelor antiteroriste, după asasinarea unui profesor, Dominique Bernard, care a fost înjunghiat în faţa unui liceu din oraşul Arras (nordul Franţei) de către un tînăr radicalizat.

1
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?