Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Musk face primul pas pentru dezvoltarea „super aplicației” X. Ce funcții noi va avea fostul Twitter

11 aug. 2023,, 15:45   Externe
2440 0

Elon Musk face primul pas pentru dezvoltarea aşa-numitei super aplicaţii X, fostă Twitter, și va introduce apelurile video, relatează CNBC, potrivit News.ro.

X (fostă Twitter) va avea în curînd funcţie de apelare video între utilizatorii platformei, anunţă noul CEO al companiei, Linda Yaccarino, într-un interviu pentru sursa citată. Aceasta nu oferă detalii despre modul în care va funcţiona viitoarea facilitate, ci spune doar că utilizatorii nu vor avea să facă schimb de numere de telefon pentru a comunica audio. Asta pare să sugereze că numele de utilizator va fi folosit pentru realizarea conexiunilor şi identificarea apelantului, ca alternativă la numărul de telefon, ceea ce ar putea reprezenta un plus pe partea de intimitate, transmite Digi.

Nu se ştie în acest moment nici exact cînd va fi lansată viitoarea comunicare video, ci doar că lansarea va avea loc „în curînd”. Va fi interesat de văzut dacă şi în ce mod va Elon Musk va folosi această facilitate pentru a atrage abonaţi sau dacă doar anumite facilităţi video suplimentare vor fi disponibile conturilor verificate. Cert este că apelurile video vor reprezenta una din primele cărămizi pe care controversatul antreprenor o pune la baza construirii „super aplicaţiei” X, pe care acesta o vede ca un amalgam de funcţionalităţii, inclusiv financiare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?