Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Momente de groază pentru o familie din Mexic, după ce angajații unui cimitir din Puebla au scăpat sicriul defunctului

31 oct. 2023,, 23:00   Externe
3359 0

O înmormîntare din Puebla de los Ángeles, capitala statului mexican Puebla, sudul țării, a devenit scena unui incident neobișnuit și nefericit.

Într-un videoclip devenit viral pe rețelele sociale, se vede cum angajații cimitirului etajat se prăbușesc cu sicriul defunctului, relatează Vanguardia și El Sol de Puebla.

Înmormîntările sînt unul dintre cele mai dureroase evenimente pe care le poate trăi ființa umană, mai ales cînd vine vorba de o persoană dragă, deoarece reprezintă ultima dată cînd vor putea fi aproape de cel dispărut. În cimitirul plin de oamenii care se adunaseră să-și ia „rămas-bun”, atenția s-a concentrat însă asupra momentului în care 3 oameni au încercat să așeze sicriul într-un sertar. Datorită înălțimii, a fost adusă o schelă. Angajații serviciului funerar s-au urcat pe ea pentru a ridica sicriul și a-l plasa în locul desemnat.

Structura a cedat sub greutatea oamenilor și a sicriului, a rezultat o cădere surprinzătoare și expunerea șocantă a trupului neînsuflețit. Scena a fost terifiantă și mulți dintre participanți nu au știut cum să reacționeze. Unii au fugit să-i ajute pe cei care s-au prăbușit cu sicriul, alții au izbucnit în plîns, iar cîțiva au fugit de la fața locului, îngroziți.

@av3iro_7#mi#primera#chamba♬ sonido original - Oɴᴇ
1
0
1
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?