X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

La Ierusalim, persoane necunoscute au deschis focul asupra unor oameni într-o stație de ațteptare, mulți răniți

30 noi. 2023,, 09:07   Externe
2170 0

La Ierusalim, în dimineața zilei de 30 noiembrie, persoane necunoscute înarmate au deschis focul în apropierea unei stații de autobuz de la intrarea în oraș.

Pînă acum se știe despre 8 răniți și un mort.

Despre aceasta relatează RBC-Ucraina cu referire la newsru.co.il.

"Conform situației la ora 8:16, o femeie de 24 de ani a fost ucisă, opt persoane au fost rănite. Cinci răniți în stare gravă, unul - într-o stare de gravitate medie, doi au suferit răni ușoare", scrie publicația.

Răniții au fost transportați la spitalele Shaarei Tzedek și Adasa Ein Kerem. Șoseaua 1 de la intrarea în Ierusalim este închisă circulației.


Atacatorii au fost uciși. Aceștia au deschis focul cu o pușcă automată M-16 și un pistol.

După cum scrie ediția, atacurile teroriste pentru Israel au devenit un fenomen obișnuit. Numai în luna noiembrie au avut loc cinci atacuri teroriste și atentate împotriva israelienilor.

De exemplu, pe 16 noiembrie, pe autostrada 60, la sud de Ierusalim, trei teroriști au atacat oameni. Aceștia au fost lichidați, dar cinci persoane au fost rănite. Iar pe 6 noiembrie, un atac terorist a avut loc în apropiere de Orașul Vechi din Ierusalim. Atunci a fost ucisă o tînără de 20 de ani, sergent de poliție. Un alt polițist a fost rănit ușor. Teroristul a fost împușcat mortal.

0
0
0
4
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?