Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Germania: Vremea blîndă din acest an a redus cererea pentru figurinile din ciocolată

4 dec. 2023,, 02:01   Externe
2022 0

Producătorii de dulciuri din Germania au realizat în acest an aproximativ 167 de milioane de figurine în formă de Moş Crăciun, din ciocolată, cu 1% mai puţin decît anul trecut, pe fondul diminuării cererii pentru dulciuri, ca urmare a vremii mai blînde de dinainte de sărbătorile de iarnă, transmite DPA.

Vremea neobişnuit de caldă din luna octombrie, cumulată cu inflaţia ridicată, au afectat vînzările, a subliniat Asociaţia Producătorilor Germani de Dulciuri (BDSI).

Cu toate acestea, organizaţia profesională şi-a exprimat încrederea că vînzările îşi vor reveni în perioada sărbătorilor.

"În momentele grele şi incerte, dulciurile sunt una dintre micile plăceri de zi cu zi. Acest lucru este valabil în special pentru popularele figurine Moş Crăciun de ciocolată", a declarat preşedintele BDSI, Carsten Bernoth.

Aproape două treimi din figurinele Moş Crăciun de ciocolată au fost deja livrate retailerilor de produse alimentare, magazinelor universale şi retailerilor specializaţi din Germania, în timp ce mai mult de o treime au fost exportate.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?