X 
Transnistria stiri: 1301

După 27 de ani de la asasinarea rapperului Tupac, poliţia din SUA a arestat un suspect

30 sep. 2023,, 11:31   Externe
1980 0

Un bărbat a fost arestat în Las Vegas pentru uciderea rapperului Tupac Shakur, care a fost împușcat mortal în 1996.

Arestarea reprezintă un act mult așteptat, într-un caz care a frustrat anchetatorii și a fascinat publicul încă de cînd starul hip-hop a fost ucis pe Las Vegas Strip în urmă cu 27 de ani.

Starul a fost împușcat la vîrsta de 25 de ani, în timp ce era pasager într-un BMW negru oprit la semafor pe o stradă din apropierea Las Vegas Strip, potrivit Sky News. Duane „Keffe D” Davis a fost arestat vineri dimineața, potrivit Associated Press (AP), care a citat doi oficiali anonimi.

Cu toate acestea, acuzația sau acuzațiile exacte nu au fost clarificate încă, o punere sub acuzare oficială fiind așteptată, potrivit AP.

Arestarea reprezintă un pas așteptat într-un astfel de caz care i-a frustrat pe anchetatori și a fascinat publicul încă de cînd starul hip-hop a fost ucis pe Las Vegas Strip în urmă cu 27 de ani.


Născut la New York, Tupac a devenit una dintre figurile principale ale scenei hip-hop de pe Coasta de Vest, cu hituri precum „California Love” și „Dear Mama”.

Cunoscut sub numele său de scenă 2Pac, a fost nominalizat de șase ori la premiile Grammy și este considerat unul dintre cei mai influenți rapperi din toate timpurile.

A fost ucis în noaptea de 7 septembrie 1996, în timp ce se afla într-un BMW negru condus de fondatorul Death Row Records, Marion „Suge” Knight

Aceștia așteptau într-un convoi de aproximativ 10 mașini la un semafor, la o stradă de Las Vegas Strip, cînd un Cadillac alb s-a oprit lîngă ei și s-au tras focuri de armă.

Tupac a murit după ce a fost împușcat de mai multe ori. Avea 25 de ani la acea vreme

Împușcăturile au avut loc la scurt timp după o încăierare într-un cazinou, în cursul aceleiași seri, între Orlando Anderson, Tupac și asociații lor.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?