X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Decizia luată de familia lui Michael Schumacher, la 10 ani de la cumplitul accident

23 noi. 2023,, 09:15   Externe
2283 0

Fostul mare campion de Formula 1 a stat în comă șase luni, iar de atunci situația sa este învăluită în mister.

Familia lui Michael Schumacher a decis, la 10 ani de la teribilul accident, să ofere mai multe detalii despre ziua accidentului, dar şi despre starea actuală a legendarului pilot de Formula 1.

Jurnaliștii de la The Sun scriu că un nou documentar va fi prezentat de nemţi, pe ARD, și va cuprinde noi informații despre accidentul petrecut pe 29 decembrie 2013, în urma căruia „Schumi" a stat în comă 250 de zile.

„Fanilor legendarului Michael Schumacher li se va oferi o perspectivă rară asupra vieții pilotului, la 10 ani distanță de la devastatorul accident de la schi. Noul documentar de 5 episoade al producătorului german ARD ar putea face lumină asupra a ceea ce s-a întîmplat în ultimii ani. Documentarul va fi lansat pe 28 decembrie și va prezenta primii ani ai carierei lui Schumacher și ascensiunea sa de la pilot de karting la unul dintre cei mai buni piloți din istoria Formulei 1. De asemenea, documentarul va marca 10 ani de la accidentul înfiorător petrecut în Aplii francezi, pe 29 decembrie 2013. Noua serie îi urmează unui documentar produs în 2021, în care Corinna Schumacher nu a oferit informații despre starea soțului său, ci a spus doar că este „diferit” după accident”, scrie sursa citată de Digisport.ro.

Au trecut aproape 10 ani de la teribilul accident suferit la schi de către celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher (54 de ani), dar încă nu este clar care este starea sa reală de sănătate.

Corinna Schumacher (54 de ani), soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în tot acest timp să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.


„În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prînzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael. Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Ce a spus Corinna Schumacher despre starea de sănătate a lui Michael

În septembrie 2021, site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher într-un documentar. „Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întîmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întîmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sînt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere”, a declarat soţia fostului campion.

„Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întîmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael", a mai spus Corinna Schumacher.

0
0
0
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?