X 
Transnistria stiri: 1358
Eurovision stiri: 499

Atenționare de călătorie pentru cei care tranzitează Bulgaria

10 noi. 2023,, 15:30   Externe
2462 0

În perioada noiembrie 2023 – iulie 2024, circulația rutieră va fi oprită în Bulgaria, la trecerea prin tunelurile Topli Dol și Praveshki Hanove.

Cetățenii, care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Bulgaria pe ruta Sofia - Ruse trebuioe să știe că în perioada noiembrie 2023 – iulie 2024, circulația rutieră va fi oprită la trecerea prin tunelurile Topli Dol și Praveshki Hanove în scopul începerii activităților de reparație capitală și de modernizare a acestora.

Cele două tuneluri se află pe tronsonul rutier al autostrăzii Hemus, între km 39 și km 54, segment rutier important al rutei Sofia-Ruse, notează Noi.md cu referire la observatornews.ro.

Circulația va fi deviată și se va efectua, pe ambele sensuri, prin tunelurile de pe direcția opusă, dinspre Ruse către Sofia, cu impunerea strictă a unei limite de viteză de până la 50 km/h.

Există premise să se formeze aglomerări însemnate de autovehicule, să fie înregistrați timpi măriți de așteptare în cadrul coloanelor de mașini și/sau să fie impuse alte trasee rutiere ocolitoare de către autoritățile bulgare competente.


1
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?