Transnistria stiri: 1363
Eurovision stiri: 499

Apple își surprinde fanii cu o nouă mutare

2 noi. 2023,, 23:00   Externe
2505 0

După doar doi ani de la lansare, gigantul tehnologic Apple renunță la Voice Plan. Compania nu a oferit un motiv, pentru care acest serviciu a fost întrerupt.

Apple Music a renunțat la una din cele mai ieftine opțiuni, Voice Plan. Abonamentul, a fost lansat în 2021 și a costat 5 dolari pe lună.

„Începînd cu luna noiembrie, întrerupem planul Apple Music Voice. Ne concentrăm să oferim clienților noștri cea mai bună și mai robustă experiență muzicală posibilă, cu funcții precum Spatial Audio imersiv, Apple Music Sing cu versuri în timp real, funcții intuitive de navigare și descoperire și multe altele”, a menționat compania.

O cauză posibilă a unei astfel de decizii ar putea fi faptul că Planul de voce a fost disponibil numai în 18 țări, notează Noi.md cu referire la evz.ro.

Pentru toți cei cărora le lipsește experiența exclusiv Siri, compania a reamintit că toate planurile Music – Individual, Student, Family și Apple One permit abonaților să folosească Siri. Inclusiv Type to Siri, pentru a reda orice melodie, album sau post de radio.


0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?