Eurovision stiri: 493
Transnistria stiri: 1305

Adele a leșinat în timpul unui concert în Las Vegas

29 aug. 2023,, 23:30   Externe
2554 0

Cîntăreața britanică Adele, 35 de ani, a leșinat la concertul pe care îl susținea în Las Vegas, SUA, în weekend. În timpul pauzei, artista a fost găsită inconștientă, la podea.

Intervenția rapidă a medicilor a readus-o în simțiri, scrie The Sun.

Ea se luptă de mult timp cu durerile provocate de sciatică. Un membru al echipei de producție a găsit-o pe Adele, după ce s-a prăbușit în culise. Superstarul nu se mai putea mișca și stătea întins la podea, în culise. A fost nevoită să ia o pauză: „Mă voi așeza și îmi odihnesc sciatica”, transmite Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Nu singura problemă de sănătate a cîntăreței. Ea a declarat, pentru revista The Face. la sfîrșitul anului 2021: „Am avut prima mea hernie de disc cînd aveam 15 ani. Eram în pat, am strănutat și al cincilea disc mi-a zburat“. În total, cîntăreața a suferit șase hernii de disc. Ea a explicat: „Am avut dureri de spate de jumătate din viață. Apar din cauza unor posturi greșite sau din cauza stresului”.

Adele ar trebui să adune suficient stres în acest moment, pentru că seria ei de spectacole din Las Vegas a fost extinsă la 34 de concerte. Show-urile „Weekends with Adele au început pe 16 iunie 2023 și vor dura pînă în 4 noiembrie.


Adele, pe numele complet Adele Laurie Blue Adkins, s-a născut la 5 mai 1988, în Marea Britanie. A început să cînte de la vîrsta de patru ani, în copilărie fiind influenţată de muzica formaţiei britanice Spice Girls. Artista a mărturisit că şi-a dorit să devină cîntăreaţă încă de la 13 ani, după ce a fost la unul din concertele lui Pink şi a fost impresionată de recitalul acesteia.

0
1
1
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?