X 
Transnistria stiri: 1315
Eurovision stiri: 494

A fost creată boxa wireless de interior în forma unui tablou

3 dec. 2023,, 02:30   Externe
1587 0

O companie de mobilier a prezentat cel mai recent produs din linia lor Symfonisk, o boxă de interior care arată ca un tablou.

Deşi seamănă şi cu o ramă foto, nu o puteţi personaliza cu propriile imagini. Vor exista două versiuni în alb sau negru şi pot fi montate pe perete sau aşezate pe podea. Boxa este livrată cu un cablu de 3,5 metri, iar cablul extern poate fi strîns într-o cavitate din spate.

Dacă cumpăraţi două, le puteţi conecta pentru a le alimenta cu un singur cablu. Butoanele sînt pe partea din spate, iar cadrul în sine se întinde doar la 6 cm de perete. Pentru conectivitate, difuzoarele acceptă AirPlay 2 şi wifi, dar nu Bluetooth. Cablul de alimentare poate fi orientat în mai multe direcţii, în funcţie de locul în care este cea mai apropiată priză, iar Ikea a inclus şi o zonă pentru gestionarea cablurilor pe spatele cadrului.

Difuzorul tablou poate fi aşezat şi pe podea cu ajutorul picioarelor incluse. Sonos a spus că provocarea în proiectarea acestei boxe a fost obţinerea unui sunet care să umple încăperea, cu un dispozitiv care va fi plasat diferit faţă de majoritatea difuzoarelelor tradiţionale.

Adîncimea ramei a ajutat în acest punct. Potrivit Sonos, panoul de deasupra boxei, de tip ”fulgi de zăpadă” acţionează ca un „ghid de undă” care ajută la răspîndirea sunetelor de înaltă frecvenţă în întreaga cameră.


1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?