X 
Transnistria stiri: 1323
Eurovision stiri: 494

A fost anunțată oficial cauza decesului Lisei Marie Presley

15 iul. 2023,, 00:30   Externe
3650 0

Lisa Marie Presley a murit din cauza unei obstrucții a intestinului subțire provocate de intervenție chirurgicală bariatrică, operația de micșorare de stomac, la care au ajuns să recurgă un număr tot mai mare de oameni supraponderali pentru a slăbi semnificativ.

Informația a fost dezvăluită de medicii legiști la peste șase luni de la moartea fiicei legendarului artist, Elvis Presley. Lisa Marie s-a stins ca urmare a complicațiilor apărute în urma intervenției chirurgicale.

Informații despre cauza morții lui Lisa Marie Presley au fost incluse în raportul medico-legal care a fost făcut public joi de medicii legiști din Los Angeles, transmite Noi.md cu referire la euronews.ro.

Potrivit raportului, complicația suferită de Lisa Marie Presley este frecvent întâlnită în cazul chirurgiei bariatrice, o operație la care apelează persoanele ce vor să scape de kilogramele în plus. Reprezentanții clinicii, unde a fost făcută intervenția, susțin că oamenii apelează la această procedură atunci când celelalte metode de slăbit nu au funcționat.

Lisa Marie a fost înmormântată în data de 22 ianuarie curent în Graceland, orașul în care a trăit în copilărie alături de tatăl ei.

0
0
0
6
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?