Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Ziua Ușilor Deschise va avea loc la Centrul Municipal de Instruire

14 mai. 18:15   Capitala
2361 0

Direcția Generală Educație Tineret și Sport invită doritorii să descopere oportunitățile educaționale și realizările extraordinare ale copiilor și adolescenților la Centrul municipal de instruire.

Pe data de 21 mai 2024, de la ora 15:00, Centrul își deschide ușile larg către public, oferind o zi plină de evenimente și experiențe memorabile, notează Noi.md.

"Alăturați-vă pentru o excursie prin Centru, unde veți avea ocazia să descoperiți atelierele de specialitate și oferta educațională diversificată. De la vizitarea expozițiilor pînă la participarea la masterclass-uri, veți fi impresionați de abilitățile profesionale practice ale elevilor.

Experimentați îndemînarea și creativitatea acestor tineri în diverse domenii, cum ar fi confecționarea articolelor din piele, coaserea la mașinile de cusut, precum și lucrările de placare cu gresie pe suprafața orizontală.

De asemenea, veți avea oportunitatea de a învăța despre importanța sănătății, participînd la demonstrații care vizează determinarea pulsului, tensiunii arteriale și nivelului de saturație a oxigenului în sînge", precizează Direcția Educație.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?