X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Vodă răspunde la acuzațiile Primăriei Chișinău: ”Regret că avem o astfel de situație”

7 feb. 14:37   Capitala
2024 0

După ce ieri, edilul capitalei, Ion Ceban a venit cu mai multe acuzații la adresa Guvernării spunînd că Primăria Capitalei este țina unor atacuri fără precedent, cu o reacție a venit și purtătorul de cuvînt al Guvernului.

”Dragi colegi din presă, am mai primit și din online o întrebare legată de acele anunțuri care sînt difuzate de către Primăria Municipiului Chișinău în transport public.

„Chiar personal ieri am citit aceste anunțuri plasate inițial pe contul Primăriei. Judecata mea de valoare a fost că inițial am crezut că persoanele rău intenționate au spart contul Primăriei și au plasat aceste anunțuri pentru că erau foarte agresive.

Înțeleg nedumerirea multor cetățeni și colegilor din presă care au întrebat la acest subiect. Deci, într-adevăr, sînt mesaje agresive ale Primăriei Municipiului Chișinău în transportul public. Le-am auzit și eu personal aseară cînd am călătorit cu transportul spre casă”, a spus Daniel Vodă.

Totodată, acesta a menționat că mesajele din troleibuzele capitalei, unde sînt difuzate mesaje ale autorităților din Chișinău în care se vorbește despre așa numitul atac asupra municipalității.


”Sînt de acord cu opinia chișinăuienilor care au calificat ca absolut penibile aceste mesaje difuzate agresiv în transport.

Din experiența proprie de aseară pot să remarc că majoritatea cetățenilor poartă căști și nu se lasă influențați de aceste mesaje, absolut nepotrivite în spațiul public și cumva se apără de această poluare sonică.

Regret că avem o astfel de situație cînd troleibuzele din capitală sînt folosite cu scopul de a transmite mesaje care de fapt nu sînt de interes public. Alte comentarii la subiect nu am să mai fac, ca să nu facem polemică la subiect, dar mulțumesc pentru interes și întrebarea adresată”, a mai spus Vodă.

În același timp, purtătoarea de cuvînt a Primăriei, Natalia Ixari, afirmă că "cele spuse de comunicatorul Guvernului, din analiza judecății de valoare a dumnealui, precum a declarat, nu au fost altceva decît niște noi critici la adresa Administrației Publice Locale. Tot ce urmărim sînt niște atacuri zilnice din partea celor de la guvernare", a spus Natalia Ixari.

1
2
0
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?