X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Trafic rutier oprit pe str. București

29 feb. 2020,, 10:00   Capitala
2826 0

Primăria municipiului Chișinău informează că sîmbătă, 29 februarie va fi oprit traficul rutier pe str. București, în perimetrul str. A. Șciusev - str. Ciuflea. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor bolnavi și avariați.

Avînd în vedere necesitatea executării lucrărilor silvotehnice pe str. București, circulația rutelor de troleibuze va fi organizată după cum urmează:

  • Ruta nr. 3 – se suspendă;
  • Ruta nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt pe str. Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit;
  • Ruta nr. 17 – se scurtează pînă la str. Ciuflea;
  • Ruta nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 35 - se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?