Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Tiraspolul are Pom de Crăciun. Când va fi instalat bradul la Chișinău?

28 noi. 2022,, 14:30   Capitala
2795 0

La Tiraspol a fost instalat Pomul de Crăciun.

Înălțimea copacului artificial este de 31 de metri. Pomul de Crăciun va fi inaugurat pe data de 1 decembrie şi va putea fi admirat pînă se vor încheia sărbătorile de iarnă pe stil vechi.

La Chișinău deocamdată nu a început instalarea Pomului de Crăciun. Contactată de TV8.md purtătoarea de cuvînt a Primăriei Chișinău, Natalia Ixari, a precizat că se lucrează la un plan, iar deodată ce va fi elaborat va fi publicat.

„Da, va fi organizat în acest an, cum avem totul planificat vom publica. Brad va fi cel de anul trecut, dar va fi inaugurat pe la mijlocul lunii decembrie. Vom instala tot ce s-a procurat pe parcursul atrei ani deoarece anterior ele se luau în chirie, bradul și celelalte decorațiuni. Anul trecut noi am folosit ceea ce am procurat pe parcursul anilor la care se mai adăuga ceva nou. Și anul acesta poate fi ceva nou, dar în mare parte, circa 90 % vor fi din anii precedenți”, a declarat Natalia Ixari.

Totodată, purtătoarea de cuvînt a Guvernului, Anastasia Taburceanu, a precizat pentru TV8.md că „instalarea Pomului de Crăciun în centrul Capitalei, ține de autoritatea publică locală. Despre planul Guvernului referitor la tîrgul de Crăciun, acesta este încă la etapa de elaborare, dar vom anunța neapărat imediat ce va fi definitivat”.


Pînă la Anul Nou au mai rămas 34 de zile.

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?