Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Șoferița care s-a răsturnat cu mașina la Ciocana s-a devedit a fi o primăriță

20 mai. 14:59   Capitala
2637 0

Femeia care a avut de suferit în urma unui accident rutier, produs în seara zilei de 17 mai pe o stradă din sectorul Ciocana al Capitalei, este primărița comunei Budești, Nina Costiuc.

Potrivit unui videoclip publicat pe rețelele de socializare, Nina Costiuc s-a aflat în concediu, iar automobilul cu care aceasta a făcut accident aparține Primăriei comunei Budești. În seara zilei de 17 mai, ea se deplasa la unele evenimente dedicate Nopții Muzeelor, transmite Noi.md.

Din mai multe surse Nina Costiuc a declarat că, într-adevăr, ea se afla în concediu, însă a revenit din vacanță pentru a participa la mai multe evenimente dedicate Nopții Muzeelor, dar și Zilei Familiei.

Ea a menționat că, deși în urma accidentului a fost transportată la spital, acum se simte bine, iar la moment își continuă activitatea de primar.

Totodată, Nina Costiuc s-a arătat indignată de unele informații eronate, promovate în spațiul public, menționînd că mașina de serviciu nu a folosit-o în interese personale, întrucît, în momentul producerii accidentului, ea își desfășura activitatea de primar.


Vineri, 18 mai, un automobil de model Chevrolet s-a răsturnat pe o stradă din sectorul Ciocana al capitalei, după ce s-a lovit cu o altă mașină. În urma impactului, șoferița de 67 de ani, din prima mașină, a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

0
3
1
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?