Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Se caută o fată de 14 ani din Chișinău care a dispărut de 4 zile

3 dec. 2019,, 11:25   Capitala
3870 0

O adolescentă de 14 ani din capitală a dispărut fără urmă. Aceasta ar fi plecat de acasă sîmbătă dimineața, la ora 10.00, și nu s-a mai întors.

Mama minorei NU a aleratat poliția despre dispariția acesteia, ci a plasat doar un anunț pe rețelele de socializare. În urma publicării pe internet a informației despre dispariția tinerei Poliția Republicii Moldova s-a autosesizat, iar în aceste clipe toate subdiviziunile Poliției desfășoară măsurile necesare pentru a o găsi, transmite NOI.md cu referire la jurnal.md.

Aseară în spațiul public a apărut o informație precum că tînăra de 14 ani a dispărut de sîmbătă dimineața.

Facebook

Potrivit altor informațiilor publicate pe internet, dar neconfirmate de Poliție deocamdată, fata ar avea relații tensionate cu familia și nu este primul caz cînd aceasta ar fugi de acasă. În ziua dispariției, minora ar fi urmat să se întîlnească cu un băiat.


Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat că: „Pînă la această oră nicio persoană nu s-a adresat la Poliție privind dispariția minorei respective. În urma publicării informațiilor pe internet, Poliția Republicii Moldova s-a autotsesizat. În aceste clipe toate subdiviziunile Poliției sînt antrenate în căutarea fetei. Mama acesteia nu s-a adresat la Poliție, aceasta a fost chemată de reprezentanții poliției la IP Ciocana pentru a depune o solicitare în acest sens”.

În ziua dispariției minora purata o geacă de culoare albastră, pantaloni albaștri și încălțăminte alb-negru.

Toți cei care dețin informații despre locul aflării minorei sînt rugați să apeleze la serviciul UNIC 112.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?