X 
Transnistria stiri: 1417
Eurovision stiri: 504

Reacția arhitectului-șef Svetlana Dogotaru în privința perchezițiilor CNA

29 feb. 14:56   Capitala
2030 0

Svetlana Dogotaru, arhitectul-șef al municipiului Chișinău, a venit cu o reacție în contextul perchezițiilor efectuate de CNA într-un dosar de abuz în serviciu, notează Noi.md.

"Cercetarea din partea organelor competente se efectuează la adresarea mea, în calitate de arhitect-șef. 2 ani în urmă am atenționat serviciile respective cu privire la cazul dat, care are la bază întregistrarea frauduloasă a dreptului de superficie asupra terenului de către o companie.

Tot atunci, am solicitat verificarea și în raport cu alte cazuri la alte companii cu privire la același subiect, întregistrarea dreptului de superficie.

Pe toate cazurile înregistrate sînt pornite procese de radiere a drepturilor înscrise incorect. Sînt prezentate toate actele solicitate de anchetă și sînt sigură că va fi stabilit adevărul.

În toate acțiunile mele am fost și sînt corectă".


Amintim că, potrivit CNA, arhitectul-șef al mun. Chișinău și administratorii unei companii de construcție din capitală au ajuns în vizorul Centrului Național Anticorupție după ce au pus la cale o schemă prin care urmăreau scopul deposedării municipalității de un lot de teren.

7
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?