X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Primăria face apel la precauție în contextul alertei de lapoviță și ninsori

25 noi. 2023,, 14:40   Capitala
4450 0

În contextul avertizării meteorologice de precipitații puternice, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare, Primăria Chișinău face apel către locuitorii și oaspeții Capitalei, să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale.

Cetățenii sînt rugați să acorde o atenție deosebită, să supravegheze copiii și să evite cu fermitate deplasarea în zonele cu risc sporit, precum apropierea de arbori bătrîni sau șantiere de construcție, transmite TV8.

Automobiliștii sînt chemați să fie responsabili, să-și echipeze autovehiculele cu pneuri de iarnă și să evite parcarea în locuri care ar putea îngreuna intervenția celor responsabili cu întreținerea drumurilor.

Primăria asigură că regiile responsabile de gospodăria drumurilor și cele locativ comunale sînt pregătite să intervină, dar subliniază că, în ciuda pregătirii, uneori ninsorile sau lapovița poate fi abundentă, iar intervențiile pot întîrzia în unele cazuri. Astfel, cetățenii sînt încurajați să manifeste înțelegere și prudență în trafic.

În caz de situații problematice, sunați la Dispeceratul central municipal: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.


5
0
0
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?