Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Pregătește coșul pentru cele mai bune produse autohtone

5 mai. 2023,, 16:45   Capitala
2294 0

În weekend-ul: 06-07 mai 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Însectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 6 mai 2023, va avea loc tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 103 (adiacent cinematograf „Patria Loteanu”), va avea loc un tîrg de week-end al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”;

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor 11/4 se va desfășura tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vis-a-vis de str. M. Basarab, 3, va avea un tîrg cu fructe, legume și produse apicole.


În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lîngă scuar), va avea loc un tîrg de week-end al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”;

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, va avea loc un tîrg de artizanat organizat de Pretura de sector, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?