X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Oferte sportive pentru vară: Unde pot petrece copiii timpul util

22 mai. 19:00   Capitala
3081 0

Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” oferă o ocazie unică de a explora zecile de oferte sportive disponibile pentru copiii din municipiul Chișinău.

În data de 08 iunie 2024, între orele 11:00-17:00, în Parcul La Izvor, Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” va aduna cele mai diverse discipline sportive și școli din oraș, oferindu-ți posibilitatea de a cunoaște în detaliu fiecare opțiune și de a alege activitatea potrivită pentru copi, notează Noi.md.

"De la fotbal, baschet și tenis, la înot, atletism și arte marțiale, există ceva pentru fiecare pasionat de mișcare și sport. Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” este locul ideal pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți.

Pe parcursul evenimentului, vei avea oportunitatea de a interacționa cu antrenori și reprezentanți ai școlilor sportive, care vor fi bucuroși să-ți ofere informații suplimentare despre programul, costurile și beneficiile fiecărei activități.

Vei putea vedea demonstrații și prezentări ale sportivilor talentați, care te vor inspira și vor arăta potențialul uriaș al sportului în viața copilului tău", precizează Direcția Generală Educație.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?