Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Muncitorii care au lucrat la deszăpezirea străzilor ar putea primi sporuri salariale

9 ian. 15:00   Capitala
3553 0

Intervențiile serviciilor municipale au continuat fără întreruperi pe parcursul nopții și continuă și la această oră. Despre aceasta a anunțat primarul capitalei Ion Ceban, în cadul ședinței săptămînale a Primăriei Chișinău din 9 ianuarie.

„Rog concentrare maximă pe arterele secundare, în curțile de blocuri, pe trotuare și, nu în ultimul rînd, pe căile de acces către școli, grădinițe, spitale și alte instituții sociale. După care vor interveni în parcuri și alte spații verzi. Situația e mult mai bună deja pe străzile principale, mai avem de muncit pe zonele secundare. Vom avea temperaturi sub zero încă o săptămînă, iar zăpada în curînd nu va dispărea”, a menționat primarul general, Ion Ceban.

Totodată, edilul a adresat mulțumiri tuturor persoanelor implicate în procesul de deszăpezire.

„Vreau să le mulțumesc tuturor muncitorilor și rog responsabilii să analizeze și eventuale sporuri salariale care pot fi fixate. Acești muncitori au lucrat în regim special și, practic, au fost în teren, în special șoferii de pe autospeciale și lucrătorii din diferite subdiviziuni”, a conchis Ion Ceban.

8
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?