X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Moș Gerilă îi așteaptă pe copii cu daruri în centrul capitalei

12 dec. 2022,, 10:07   Capitala
2497 0

Micuții vor primi cadouri de la Moș Gerilă în centrul capitalei. Municipalitatea a pregătit daruri pentru copii, anunță primarul Chișinăului.

Potrivit lui Ion Ceban, pregătirile pentru inaugurarea tîrgului de Crăciun sînt în toi. Luminițele de pe bradul din centrul Capitalei vor fi aprinse pe 17 decembrie, atunci urmînd să fie puse pe rute și mijloacele transport public decorate, însă totul ar urma să fie gata pe 15 decembrie, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„În PMAN, așa cum spunea, pregătim Tîrgul de Crăciun. Vor fi producători autohtoni, cu bucate tradiționale, cu meșteri populari, cu produse de sărbătoare. Am organizat ca vineri, sîmbătă și duminică, copiii să primească cadouri în căsuța pe care o aavem amenajată de Primăria Chișinău.

Totodată, o asociție care s-a oferit în fiecare zi să vină cu cadouri pentru cei mici în PMAN. Lansarea tîrgului și inaugurarea va fi organizată sîmbătă, 17 decembrie. Tot atunci, vor porni în caravană troleibuzele decorate. Tot atunci, vor fi lansate și decorațiunile în sectoarele Capitalei”, declară Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?